Montering af DanTaet læksikring

Sæt en stopper for vandskaderne 24 timer i døgnet med DanTaet læksikring

Få et uforpligtende tilbud på læksikring

Rabat på indboforsikringen ved installering af DanTaet læksikring

Sæt en stopper for vandskaderne. Med DanTaet læksikring får du en elektronisk stophane, som lukker for vandet ved alt overflødigt vandforbrug – om det gælder børnene der har glemt at lukke for vandhanen, eller ved brud på ledningen. VVS Allan Kristiansen & Sønner har mange års erfaring i alt inden for VVS-arbejde, herunder levering og montering af DanTaet læksikring.

Det er meget enkelt at få DanTaet læksikring i hus. Monteringen klares normalt på under 2 timer af en VVS-installatør. Alt hvad du skal gøre, er at sørge for at få den placeret et sted, hvor det er let at foretage kontrol dagligt.

Visse forsikringsselskaber yder rabat på indboforsikringen, hvis der monteres DanTaet læksikring i boligen – ring til dit forsikringsselskab for at høre nærmere om dette.

På jagt efter en VVS’er i Hillerød?

VVS Allan Kristiansen & Sønner har eksisteret siden 1963, men er en moderne VVS i Hillerød med en bred vifte af ydelser, som omfatter både private, boligforeninger og erhvervsvirksomheder.

Vi påtager os alle VVS-opgaver, store som små, samt totalentrepriser på både badværelser, køkken og bryggers.

Vi løser bl.a. følgende opgaver:

Alle opgaver udføres med respekt for tradition, for det gode håndværk, og for vores gode renommé i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, hvor vores gule biler vækker genkendelse. Vi lægger vægt på en høj grad af service, en tillidsfuld og personlig relation – uanset opgavens størrelse.

Udfyld kontaktformularen eller ring på telefon 48 28 62 40 for at få et uforpligtende tilbud på installering af DanTaet læksikring.

Få et uforpligtende tilbud fra dit VVS Firma i Hilleørd

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

BEMÆRK! Det er vigtigt, at du sender os dit navn, nummer og e-mail, og ellers vil der ikke blive svaret.

Navn*
Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

    Skriv til os

    48 28 62 40