VVS Allan Kristiansen & Sønner

Et familiefirma siden 1963

Vaillant partner

Bosch partner

Altid høj kvalitet

Om os

VVS Allan Kristiansen & Sønner er et familiefirma, og kunne i 2013 fejre 50-års jubilæum. Firmaet er etableret af Allan Kristiansen som gas-, vand-, varme og blikkenslagermester, og i 1999 overtog sønnerne, Søren og Niels Kristiansen, firmaet. Begge er udlærte, og har fået autorisation i virksomheden.

Siden overtagelsen, er firmaet vokset støt med flere ansatte, og senest med opkøbet af Tømrerfirmaet Milesten, og Murerfirmaet Nordsjælland i Hilleren, ligesom Fliser & Bad Design Center i Hillerød er kommet til.

Tømrerarbejde

Med overtagelsen af Tømrerfirmaet Milesten, har vi udvidet vores kapacitet og ekspertise på dette område betragteligt, således at vi i dag tillige kan tilbyde vores kunder at udføre alle former for tømrerarbejde.

Tømrerfirmaet Milesten, indgår som en selvstændig del af selskabet, og med den samlede viden og arbejdskraft til rådighed, kan vi derfor også klare større, samlede reparations-, renoverings- og tilbygningsopgaver, både ude og inde. Vi udfører blandt andet opgaver med trægulve, lofter, gavle, vinduer, døre og generelle tømrer- og serviceopgaver samt opgaver i forbindelse med forsikringssager.

Murerarbejde

Med overtagelsen af Murerfirmaet Nordsjælland, hvori murermester Lars Kruse stadig har en andel, har vi fået hans mangeårige erfaring ind i firmaet. Den viden kommer alle vores kunder til gode.

Murerfirmaet indgår også i den samlede ekspertise og kapacitet, som vi kan tilbyde i forbindelse med større opgaver. Vi udfører også gerne alle former for enkeltopgaver med opmurede tilbygninger, mindre reparationer, renoveringer og serviceydelser m.m. Vi har en bred vifte af ydelser, men har særligt speciale i flisearbejde i badeværelser og køkkener, og kan tilbyde at lave badeværelser på blot tre-seks uger.

Få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.