Eftersyn af varmepumpe i Region Hovedstaden

Vi tilbyder varmepumpeservice og eftersyn af varmepumpe i Nordsjælland og hovedstadsområder.
Mulighed for abonnementservice hos Allan Kristiansen & Sønner

Få et uforpligtende tilbud. Ring 48 28 62 40

Er det igen tid til eftersyn af din varmepumpe?

Det er lovpligtigt, at der udføres service hvert år på en varmepumpe. Et regelmæssigt eftersyn af din varmepumpe er afgørende for at opretholde dens effektivitet og levetid. En velfungerende varmepumpe vil opvarme og nedkøle dit hjem. For at sikre, at de virker optimalt, er det vigtigt at gennemføre det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vores erfarne teknikere tilbyder professionelle eftersyn af varmepumper, hvor vi udfører en omfattende inspektion af varmepumpen. Ved et eftersyn af varmepumpen kigger vi på kølemiddelniveauer, filtreringssystemer, elektriske forbindelser og luftstrøm.

Vi anbefaler at planlægge et årligt eftersyn af din varmepumpe for at sikre en kontinuerlig drift med maksimal effektivitet. Kontakt os i dag for at planlægge dit eftersyn af din varmepumpe og lad os hjælpe med at holde dit varmesystem i topform.

VVS Allan Kristiansen & Sønner har eksisteret siden 1963 og har derfor mange års erfaring i at yde service på alle typer af varmepumper.

Vi udfører service på:

 • Luft til luft varmepumpe
 • Luft til vand varmepumpe
 • Jordvarmepumpe

Luft til luft varmepumpeservice

Vores VVS-team tilbyder luft til luft varmepumpeservice. Vi sikrer, at din varmepumpe fungerer optimalt året rundt. Luft til luft varmepumpe er en effektiv og energibesparende måde at opvarme dit hjem på, og vi sikrer, at din luft til luft varmepumpe yder den bedste ydeevne muligt.

Vi sørger for en grundig inspektion af din varmepumpe. Vi kontrollerer for eventuelle tegn på slid eller blokeringer, der kan påvirke varmepumpens ydeevne. Derudover vil vi også kontrollere, om kølemiddelniveauet, luftstrøm og andre elektriske forbindelser er i orden.

Luft til vand varmepumpeservice

Vi tilbyder også service til luft til vand varmepumper. En luft til vand varmepumpe er den effektive og miljøvenlige løsning til at opvarme dit hjem. Vi arbejder hårdt for at sikre, at din varmepumpe leverer den bedste ydeevne.

Vi sørger for en grundig inspektion af din luft til vand varmepumpe for at identificere eventuelle problemer. Vi kigger efter tegn på slid, blokeringer og andre problemer, der kan påvirke varmepumpens effektivitet.

Jordvarmepumpe

Til sidst tilbyder vi også jordvarmepumpeservice. Jordvarmepumpe udnytter energien fra temperaturen i jorden til at opvarme dit hjem på en miljøvenlig måde.

Vores service inkluderer en omhyggelig inspektion af din jordvarmepumpe for at identificere eventuelle potentielle problemer eller tegn på slid. Vi kontrollerer systemets komponenter og sikrer, at alt fungerer korrekt for at maksimere dets effektivitet og levetid.

Derudover sørger vi for en grundig kontrol af systemets kølemiddelniveau samt en vurdering af luftstrømmen og andre elektriske forbindelser. Dette sikrer, at din jordvarmepumpe fungerer optimalt og sikrer en pålidelig opvarmning og varmtvandsforsyning i dit hjem.

Der er mulighed for at tegne en service aftale.

Udfyld kontaktformularen eller ring på telefon 48 28 62 40 for et uforpligtende tilbud på gasservice i Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud fra dit VVS Firma i Hilleørd

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

BEMÆRK! Det er vigtigt, at du sender os dit navn, nummer og e-mail, og ellers vil der ikke blive svaret.

Navn*
Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Jeg er ikke en robot
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Skriv til os

  48 28 62 40