VVS'er i Helsinge, Fredensborg og resten af Nordsjælland og Hovedstadsområdet

Lad VVS Allan Kristiansen & Sønner stå for din VVS-opgave

Vaillant partner

Bosch partner

Altid høj kvalitet

Tradition og fornyelse inden for VVS

VVS Allan Kristiansen & Sønner påtager alle VVS-opgaver, både de helt små i private hjem, til totalentrepriser på større renoverings- og tilbygningsopgaver for både private og virksomheder. Desuden, har vi en lang række serviceaftaler med boligforeninger, og udfører ligeledes arbejde i forbindelse med forsikringssager.

Vi tilbyder bl.a. følgende:

Vi udfører alle VVS-opgaver med respekt for de håndværksmæssige traditioner - uanset om det er de små, eller store opgaver. Vi lægger vægt på god, personlig og tillidsfuld service for at bibeholde vores gode renommé i Helsinge, Fredensborg og omegn. Det er ikke for sjovt, at vores gule biler vækker opmærksomhed.

Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen, eller ved at ringe på telefon 48 28 62 40.

Rådgivning og særlige specialer

Vi påtager os desuden rådgivning i forbindelse med diverse byggeopgaver, og har mange års erfaring med forskellige typer varmeanlæg, som gas- og oliefyr, samt alternative energiformer som eksemplevis jordvarme, luft-til-vand, solfangere, solceller og pillefyr m.m.

Vores ekspertise dækker, ud over det almindelige VVS-arbejde samt etableringen af alle former for badeværelser, også løsning af opgaver med kalk, zink-tagrender og kobberarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

BEMÆRK! Det er vigtigt, at du sender os dit navn, nummer og e-mail, og ellers vil der ikke blive svaret.